21/6/23

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

          Το σχολείο μας, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, αποσκοπώντας στην ανάδειξη της επανάχρησης και τα περιβαλλοντικά οφέλη της, διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

          Οι μαθητές μας συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν κηροπήγια από γυάλινα βαζάκια και τσάντες από παλιά μπλουζάκια. Με όμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και προσωπική προσέγγιση, οι δημιουργίες τους έκλεψαν τις εντυπώσεις.

           Το πιο συγκινητικό όμως είναι ότι σε συνεργασία με τους γονείς και τους καθηγητές τους, κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα αξιόλογο ποσό το οποίο διέθεσαν σε αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Σύμμαχος της δωρεάς αυτών, σε ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας, ήταν η Πατρινή Εθελοντική Ομάδα Χαρί-ζω, που για τέταρτη συνεχή χρονιά στηρίζουμε την προσπάθειά της.

             Ευχαριστούμε θερμά όλη τη μαθητική κοινότητα για τη δράση της αυτή με διττό χαρακτήρα, τόσο περιβαλλοντικό όσο και φιλανθρωπικό.

            Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Λάμπρο Γκοτσόπουλο και  την οικογένειά του για την ενεργό συμμετοχή τους στις φιλανθρωπικές δράσεις των μαθητών μας που γίνονται φωτεινό παράδειγμα ευαισθησίας, αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

           
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου