15/5/20

Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ


Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ

ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ 
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ



·              Τα τμήματα  Α1 και Α2 εισέρχονται από τη Δυτική πλευρά του κτηρίου (σκάλες δίπλα από το κυλικείο) και κατευθύνονται στα τμήματά τους, κρατώντας απόσταση 1,5-2 μέτρα.

     Στο διάλειμμα εξέρχονται πρώτα οι μαθητές του Α1 (κρατώντας πάντα τις αποστάσεις) και στη συνέχεια οι μαθητές του Α2, κατά τον ίδιο τρόπο, και κατευθύνονται στον δυτικό προαύλιο χώρο, όπως εισήλθαν.
  Οι μαθητές  του Α1 καταλαμβάνουν το χώρο κάτω από τις σκάλες.
  Οι μαθητές  του Α2  καταλαμβάνουν το χώρο μπροστά από τις σκάλες.

·           Τα τμήματα  Α3 και Β2 εισέρχονται από τη Δυτική πλευρά του κτηρίου, από την πόρτα του υπογείου και κατευθύνονται στα τμήματά τους από τις σκάλες στον 1ο όροφο, κρατώντας απόσταση 1,5-2 μέτρα.

   Στο διάλειμμα εξέρχονται πρώτα οι μαθητές του Β2 (κρατώντας πάντα τις αποστάσεις) και στη συνέχεια οι μαθητές του Α3, κατά τον ίδιο τρόπο, και κατευθύνονται στον δυτικό προαύλιο χώρο, όπως εισήλθαν.
 Οι μαθητές  του Β2 καταλαμβάνουν το χώρο κάτω από το πεύκο.
 Οι μαθητές  του Α3  καταλαμβάνουν το χώρο μπροστά από τη σκηνή.

·            Το τμήμα  Γ2  εισέρχεται από τη Δυτική πλευρά του κτηρίου, από την πόρτα του αμφιθεάτρου, κρατώντας απόσταση 1,5-2 μέτρα. 
Στο διάλειμμα εξέρχεται από την πόρτα του αμφιθεάτρου (κρατώντας πάντα τις αποστάσεις)  και κατευθύνεται στο δυτικό προαύλιο όπου και καταλαμβάνει το χώρο πριν το  graffiti.

·           Τα τμήματα  Β1 και Γ1  εισέρχονται από την ανατολική πλευρά του κτηρίου (κεντρική πόρτα) και κατευθύνονται στα τμήματά τους, κρατώντας απόσταση 1,5-2 μέτρα.
   Στο διάλειμμα εξέρχονται πρώτα οι μαθητές του Β1 (κρατώντας πάντα τις αποστάσεις), όπως εισήλθαν (από την κεντρική πόρτα) και στη συνέχεια οι μαθητές του Γ1, κατά τον ίδιο τρόπο.
  Το Β1  καταλαμβάνει το χώρο κάτω από τα δέντρα στο ανατολικό προαύλιο (δίπλα από την καγκελόπορτα)
  Το  Γ1 καταλαμβάνει το χώρο κάτω από τα δέντρα στο ανατολικό προαύλιο απέναντι από την κεντρική πόρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου